(ФОТО) Најчудните тоалети во светот – Нема да ви се верува каде се луѓето извршуваат нужда

На светот навистина постојат секакви тоалети. Меѓу најчудните ВЦ соби со стаклено дно, преку ледени ВЦ, па се до ВЦ од чисто злато…

dobivaj vesti na viber

Потоа може да се забележат подводни, јајчести, ВЦ симулации со скијачки скокови, ВЦ на смртта, ВЦ кабина со специјално стакло (одвнатре се гледа што има надвор), ВЦ облакодер, ВЦ за заљубени, и ВЦ за гејмери…

Scroll to Top