(ФОТО) Ноќна мора за мажите – Нема да ви се верува како оваа русокоса си го уништила моторот

Последните денови на Фејсбук, особено машките се потсмеваат на една француска русокоса девојка која успеала целосно да го уништи својот автомобил.

Имено, сакала да стави течност за миење на ветробранското стало, но пет литра течнсот, истурила, ни повеќе ни помалку, во самиот мтор, односно во местото за масло. Механичарите кај кои го донела возилото, за време на поправката се шокирале кога виделе како од моторот капе зелена смеса масло и течност за стакло.

„Купила течност за миење на стакло кај нас, а потоа десет минути подоцна се вратила и ни рече дека од возилото излегува син дим“, опишале механичарите.

На моторот се разбира му немало спас.

 

Scroll to Top