(Фото) Пензионер стана хит на социјалните мрежи поради неговата маска

Пензионер кој се вози во автобус низ улиците на Белград, стана хит на социјалните мрежи, поради неговата маска. Тој неколку пати бил виден како се вози во автобус, со чудна маска.

На социјалните мрежи се крена паника поради споделените фотографии од него. Многумина се прашуваат за што му служи маската и ако е за короната, како истата го заштитува.

„Како и кого го штити оваа маска? Сине, тато оди во војна“, биле некои од духовитите коментари.

Scroll to Top