(Фото) Перо Антиќ од Алиексперес

By

Фотографија која денес ги засмејува корисниците на социјалните мрежи. Лево на сликата е Перо Антиќ, десно неговиот клупски колега Филип Човиќ. Сеирџиите пак си најдоа забва, па ја  искористија заедничка фотка од нив двајца за да објаснат кој е тој до Перо.

dobivaj vesti na viber

 

Ќе ви се допадне