(Фото) Помошник-министер во поткошула вечера за време на седницата

By

Помошникот-министер за трговија и врски на Босна и Херцеговина, Жељко Матоц, на себе носел само поткошула за време на онлајн-седницата со останатите министри во Собранието.

Колегите го гледале со чудење на екраните, а за ситуацијата да биде уште понепријатна, Матоц  во тоа време вечерал.

Инаку, седницата на Собранието на Федерацијата на Босна и Херцеговина се пренесува во живо и е достапна он-лајн за сите граѓани на државата.

Ќе ви се допадне