(Фото) Се обиде, но безуспешно, да продаде компресор за клима за во кола

By

Овој човек преку Фејсбук продавал компресот за автоклима, но луѓето на сликата веднаш приметиле нешто поради кое не можеле да го сватат премногу сериозно.

Ќе ви се допадне