(ФОТО) И се прикивало во моментот кога сакале да направат селфи

Еден корисник на социјалната мрежа Редит објавил фотографија од својот одмор заедно со својата девојка, а фотографијата го запрепасти целиот интернет само за неколку часа, а еве и зошто.

Сите знаеме дека секој пар сака да направи одлични фотографии од својот одмор, па така и овој пар се одлучил да направи селфи кое на крајот излегло невообичаено и несекојдневно.

Јуд Јаспер откако решил да се фотографира со својата девојка, таа ненадејно кивнала и ја упропастила фотографијата.

Крајниот резултат е бизарен бидејќи девојката има две глави, морате да бидете мирни додека се фотографирате. Мојата девојка кивна и еве што се случи, напишал под фотографијата Јаспер.

Scroll to Top