(ФОТО) Се сеќавате на Зорка која никој не сакаше да ја жени? – Денес е во брак иизгледа вака

Сигурно се сеќавате на Зорка која не сакаше никој да ја ожени. Сепак, приказната доби вистински пресврт, па откако Зорка се претвори од грдо пајче во лебед, прашањето е, има ли некој кој сега не сака да ја жени?

dobivaj vesti na viber

Таа се омажи за момчето Стефан.

Scroll to Top