(ФОТО) Сите овие необични сцени создаваат посебно чувство во текот на патувањата

By

Доколку некаде се најдете во можност да во Русија патувате со воз, искористете ја можноста затоа што ова патувањње ќе го паметите до крајот на животот.

Ќе ви се допадне