(ФОТО) Снајди се, па живеј

By

Секој од нас некогаш во животот се нашол во ситуација во која не му преостанувало голем избор, па морал да се снаоѓа на начин како знае и умее. Така беше и со овој човек што го однел синот во еден ресторан.

Но, дошол момент кога малото момче не можело да издржи за мала нужда, па чашката се била идеална замена за тоалетот.

 

Ќе ви се допадне