(ФОТО) Телетабисите добија деца?! – Цел свет се прашува, како се размножувале?

Познатите Телетабиси, омилените ликови од емисијата за деца, сега имаат и бебе – Tiddlytubbiese. Thinky-Winky, Dipsy, Laa-Laa и Po го делат својот дом со 8 бебиња, а имињата им се Mi-Mi, Daa Daa, Baa, Ping, RuRu, Nin, Duggle Dee и Umby Pumby.

Речиси 20 години по првото појавување на ТВ, Телетабисите ги изненадија обожавателите кои останаа по малку и збунети затоа што вакво нешто никој не очекуваше. Сите се прашуваат како и кога се размножувале, но тоа засега остсанува мистерија, затоа што креаторите на емисијата за деца не открија дали станува збор за нивните бебиња, или бебиња кои само оддеднадеш се појавија во нивниот дом.

Веста за нив брзо се прошири по социјалните мрежи, а коментарите и статусите се полни со прашања за нив.

„Ок, почекајте малку. Тие добија бебе! Не сум подготвена за ваква информација.

„Денес дознав дека добиле деца. Се чувствувам збунето и исплашено“.

„Тие се еб***ле???“

„Кој ку**ц? Биле трудни? Јас цело време мислев дека само….

„Само ме интересира… како се размножувале? Со антените?“

Scroll to Top