(ФОТО) Во Јужна Кореја постои парк преполн со огромни пен**и

Добредојдовте во Хаесхинданг Парк, познат под името Парк на пенисот. Паркот дури е дигнат во спомен на прекрасното младо девојче чиј љубовник (рибар) отишол да лови и никогаш не се вратил. Тогаш таа останала да го чека на брегот, а тогаш дошла бура и таа загинала.

Во неа чест, почнале да се прават скулпутри на пенис. Велат дека пред тоа никој од рибарите ништо не можел да улови, а откако се поставени скулптурите, се се врати во нормала.

Scroll to Top