(ФОТО) Жешко ви е? – Кога ќе видите што овој човек најде во своето возило, ќе се чувствувате и среќници

Македонија повторно е погодена од топлотен бран, а судејќи според фотките на социјалните мрежи, слична ситуација е насекаде во светот.

Корисникот на Твитер, под името @shiohitoshi, дигна прашина на социјалните мрежи кога објави фотка од Јапоија, Тој на контролната плоча на своето возило држеше гумена патка, а температурата во возилото беше толку висока, што патката целосно се растопи.

„Ова е сериозно срање“, напиша тој.

Неговата фотка ја лајкнаа милион луѓе, а набрзо потоа се јавија и такви кои тврделе дека се е лага. Но @shiohitoshi, се јави во Космополитан, и покажа дека видеото во кое го има и него, покрај патката е вистинито.

 

Scroll to Top