(ГАЛЕРИЈА) Актери, политичари, музичари кои личат на своите миленици

By

Постои верување дека во светот постојат седум луѓе што изгледаат многу слично на секој од нас. Но, сличност може да се најде и во животинскиот свет. Некои од светските ѕвезди, многу наликуваат на некои од животните во дивиот свет и нивните миленици.

На листата на која се најдоа некои од славните, а кои многу наликуваат на некои животни или миленици се најдоа имињата на рускиот претседател Владимир Путин, актерите Семјуел Л. Џексон, Адриен Броди, пејачката Мадона и други.

celebrity-look-alikes-animals-42__700
Ричард Брансон
celebrity-look-alikes-animals-43__700
Владимир Путин
celebrity-look-alikes-animals-48__700
Салвадор Дали
celebrity-look-alikes-animals-40__700
Адриен Броди
celebrity-look-alikes-animals-49__700
Леонардо ди Каприо
celebrity-look-alikes-animals-59__700
Доналд Трамп

celebrity-look-alikes-animals-62__700

celebrity-look-alikes-animals-63__700
Снуп Дог
celebrity-look-alikes-animals-65__700
Мадона
celebrity-look-alikes-animals-74__700
Рон Перлман
celebrity-look-alikes-animals-451__700
Семјуел Л. Џексон
celebrity-look-alikes-animals-471__700
Харисон Форд
celebrity-look-alikes-animals-521__700
Џон Траволта

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Ќе ви се допадне