Кога бесниот возач додаде гас, сите видоа што крие под фустанот

By

Веруваме дека секоја жена во својот живот доживала ветер да ѝ го крене фустанот, но таквата незгода е поинаква доколку сето тоа е снимено со камера.

dobivaj vesti na viber

Таков е случајот и со оваа девојка:

Ќе ви се допадне