Лепа Брена и Боба краделе струја, имаат вила во Слупчане гарант

Деновиве на големо се зборува за барањата на жителите на Слупчане кои сакаат во иднина да плаќаат само по 3000 денари месечно, а да можат да трошат струја колку што сакаат. Бараат и да им се избришат сите стари долгови, а верските објекти да не плаќаат за струја.

„Твитер“, не издржа, а да не се пошегува. Некои велат дека со вакви договори не ни треба ниту ЕУ ниту Брикс, туку сакаат влез во Слупчане. Ова се најдобрите „Твитови“ кои ги избра „Репортер“.

Scroll to Top