Мењам „алкател идол“ за „југо“

By

На „Пазар 3“ се појави оглас што ја стана хит на социјалните мрежи. Гостиварец го продава својот телефон „алкател идол 2“. За телефонот бара 200 евра. Тој нуди и замена, па би го дал за „југо“ или веспа.

Ќе ви се допадне