Најсмешните твитови за Шилегов и комарците

Комарците со кои скопјани мачат мака неколку месеци не ги остави рамнодушни ни твитерџиите. Тие низ хумор и со доза на иронија на градоначалникот Петре Шилегов му кажаа што мислат за проблемот со комарците и за начинот на кој тој се справува со нив. Ова се некои од најсмешните твитови поврзани со Шилегов и прскањето против комарците.

Scroll to Top