Наврна снег, а Босанец веднаш излезе со косилката да го среди дворот

By
Младиот Босанец од Брчко реши дека е подготвен да го „дочека снегот“. Забележувајќи го целиот двор со снег, кој бил покриен од претходната ноќ, тој го облекол шорцот и маицата, и ја зграбчил косилката.

Наместо тревата, тој, изгледа решил да го коси снегот.

Да не влегуваме во тоа дали станува збор за кладба, или обична шега, тој неподготвен ги дочека коментарите на социјалните мрежи.

„Него не го изненади снегот, тој го изненади него…“, беше еден од коментарите.

Ќе ви се допадне