Не сакаше да го пушти слонот да го помине патот, па му го преврте џипот

Слон преврте автомобил на пат во Бангкок, откако возачот не му дозволи да го помине патот. Видеото го сними еден од луѓето во другите автомобили кои се најде во близина. Инцидентот се случил на 130 километри од Бангкок, а возачот не му дозволил предност и одлучил да го премине патот пред слонот.

На крајот животното му се одмаздило, а несреќниот маж рече дека добро ја запаметил лекцијата и дека во иднина вакво нешто нема да му се повтори.

Scroll to Top