Ништо од сексот Зоране, се надевам дека си среќен – Хрватски метеоролог доби хит разгледница

Во поштенското сандаче на хрватската јавна телевизија пристигнала необична разгледница од незадоволен гледач, упатено на главниот метеоролог, Зоран Вакула.

-Зоране, онаа вечер кога рече дека ќе биде претежно ведро, одведов една Германка на плажа. Паѓаше дожд. Ништо од сексот Зоране. Отсега ќе го слушам Никола Викиќ-Топиќ, се надевам дека си среќен Зоране- напишал незадоволник кому времето очигледно му го расипало излегувањето, а потпирањето на прогнозата, не дало добри резултати-пренесува РТЛ.