Пепелашка ги заборави штиклите на Партизанска

Штикли на скопска матурантка осамнаа на Партизанска. Ги нашол скопјанец, ги сликал и се пошегува со коментар:

„Еј босонога, топуциве ти се на Партизанска“.

 Штиклите во сина боја се број 39.

Фото: Милан Спировски

Scroll to Top