Сите го гледаат ликот на Трамп во увото на ова куче!

By
Сопственикот на кучето под името Чиф се обидел да собере пари преку интернет со цел да плати преглед на ветеринар.

Не ни насетил дека увото на неговиот миленик ќе стане вистински хит. Изгледот на внатрешното уво на кучето многу потсетува на ликот на американскиот претседател Доналд Трамп.

Фотографијата ја направил Џејд Робинсон од Велика Британија. Тој истакнал дека над 20 пати ја зголемил фотографијата и дека ниту еднаш не го забележал ликот на Трамп.

Ќе ви се допадне