Струмичанец покажа како се заработува во Швајцарија

By

Горан Миланов од Струмица се снимал на работното место во Швајцарија и преку шеги раскажува за работата и животот таму…

Posted by Goran Milanov on Четврток, 21 септември 2017

Ќе ви се допадне