Те изнервира ли комшијата, блокирај го со контејнери!

By

Фотографија на автомобил блокиран со четири контејнери стана хит на „Твитер“.

„Претпоставувам дека треба прилично да си наку*чен за да фатиш да буткаш контејнери во 9 наутро само за да затвориш нечиј автомобил“, стои во коментарот покрај фотографијата.

Фотографијата е направена во Скопје.

Ќе ви се допадне