Топлес-чистачка заработува 150 долари на час

Оваа девојка истакнува дека клиентите главно се професионални, но и дека постојат чудаци.30-годишната Џесика Хју се занимава со несекојдневна работа, таа е топлес-чистачка во Холивуд.

Џесика не се срами од својата работа затоа што за еден час заработува 175 долари (речиси 150 евра).

Во Холивуд се преселила со својот сопруг пред месец дена и досега има исчистено 12 куќи.

Истакнува дека клиентите главно се професионални, но дека постојат и чудаци.

Џесика вели дека не се проституира, но дека понекогаш клиентите сакаат да ѝ се доближат и да ја пипкаат, а некои дури ѝ го поткреваат и фустанчето. Но, тоа не ѝ пречи затоа што заработува 175 долари на час.

Татко ѝ не го одобрува нејзиниот начин на работа, но таа со гордост вели дека омразата на другите луѓе кон нејзината работа нема да го промени начинот на кој ги заработува парите за да преживее.

Гледајте го видеото: