Уребесно: Нова преработка на „Деспасито„- овојпат „Мојпасито„

By

Уште една преработка на светскиот хит „Деспасито„ овојпат ни доаѓа од Хрватска.

dobivaj vesti na viber

Марија Драгичевиќ, од Сплит ја испеа „Мојпасито„ за своето куќе Нино, а многумина во песната си ги препознаа и особините на своите миленици.

Песната со брзина на светлината се шири низ социјалните мрежи.

Слушнете како звучи:

Ќе ви се допадне