(ВИДЕО) 2CELLOS го преработија најголемиот летен хит „Despacito“

2CELLOS го преработија најголемиот хит во 2017, песната „Despacito“, а во само неколку часа по објавата, видеото стана вирален хит.

Дечките се познати по тоа што ги преработуваат и изведуваат на перфектен начин големите хитови, а по изразите на лицата можеше да се види дека многу се забавуваа додека ја изведуваа преработката.

Се обидоа и да запејат, но тоа им одеше полошо од свирката. Засвираа и на загребачкит Цветен плоштад, каде ги поддржаа голем број на туристи.

Scroll to Top