(Видео) Американец се бричи додека патува со воз

By

Американец од Њу Џерси бил снимен од еден од патниците во воз во Њу Џерски како се бричи. На мажот не му сметало присуството на останатите патници во вагот, па откако нанел пена на своето лице, почнал да се средува.

Многумина под видеото коментирале дека во животот виделе како жени и девојки во градскиот превоз си ги поправаат шминките или си ја средуваат фризурата, но ретко кога имале можност да видат како маж се бриче.

Ќе ви се допадне