(Видео) Американка се снима додека се обидува да чита кирилица

By

Американка која живее во Белград, објави видео во кое се обидува да чита кирилица и да зборува на српски јазик.

На гледачите им објасни дека не треба да имаат преголеми очекувања, затоа што ова е прв пат да чита кирилица.

Девојката пронајде мени од ресторан, а за време на читањето изјави дека има проблем со падежите.

 

Ќе ви се допадне