(Видео) Англичанец за прв пат проба ракија

By

Англичанец самоуверен го земал пластичното шише и веќе уште за време на првиот вкус на српската ракија која ја почувствувал на јзикот направил низа на гримаси, воздишки и грчења.

Англичанецот ракијата ја добил од негов пријател Србин. Според неговата реакција, Британецот не можел да претпостави каков вкус има ракијата, затоа што по првото голтање, почнал да кашла, да дува да се превиткува грчи и да се држи за стомакот.

Ќе ви се допадне

Watch My Hero Academia 2 Episode 18 at Crunchyroll free crunchyroll account reddit

Dragon Ball Z Episode 291 at website https://animeplanet.cc. See more romance manga anime planet