(видео) Бел тигар се обиде да нападне Кинез во зоолошка градина

Посетител во една зоолошка градина организираше снимање со очекуван и режиран ефект. Силата на белиот ѕвер, сепак, беше доволна да го преплаши до коска!

dobivaj vesti na viber
Scroll to Top