(ВИДЕО) Босанец го отпеа хитот „Despacito“ на српски, хрватски и босански

Целосен хит…

Еден Босанец дојде до идејата да го одработи планетарниот хит „Despacito“, но на свој начин.

Мелодијата не ја менувал, но затоа текстот во целост го прилагодил на својата идеја, иако младиот Босанец вели дека само ја препеал на три јазици, односно, на српски, хрватски и босански.

Нема да ви откриеме за што пее ова момче, но само ќе кажеме дека го споменува и Тито – и тоа во стихот „Се дига Тито“.

Слушнете како овој млад Босанец го одработи „Despasito“:

 

Како ви изгледаат зборовите на песната?