(ВИДЕО) Босанска обработка на „Деспасито“ – „Стани Тито“

Помеѓу бројните обработки на мега летниот хит „Деспасито“ се појави уште една, овој пат направена од младо момче од Босна. Тој ја прилагодил песната на моменталните случувања во поранешните југословенски републики, па пее: „Деспасито, стани Тито, без тебе тука сè е полудено…“

Секако, песната звучи позабавно на оригинален босански. Слушнете ја и насмејте се.

Scroll to Top