(Видео) Бумбар го исплаши репортерот за време на јавување во живо

By

Голем бумбар го исплаши репортерот за време на јавување во живо во популарна американска тв програма. Репортерот почна да вика, а неговата реакција стана хит на социјалните мрежи.

На социјалните мрежи многумина го осудуваат и сметаат дека морал да се воздржи и професионално да си ја одработи работата, додека други го разбираат и велат дека секој би реагирал така, ако се најде во слична ситуација.

Ќе ви се допадне