(Видео) Дете зема машинка за бричење во продавница па остана без коса

Љубопитно дете за момент остана сам во продавница во делот за електричните направи. Зеде една од машинките за бричење на рафтовите и ја проба на себе. На крај заврши без коса. Видеото го забележа една од камерите и за брзо стана хит на интернет.

Кога мајка му го виде, брзо се обиде да ја среди ситуацијата и си заминаа. Многумина се шегуваат и коментираат дека побрзала да отидат на бербер да му ја средат фризурата.

Scroll to Top