(ВИДЕО) Џони Деп ја „искорна“ шминката која го претвори во Трамп – Изгледаше страшно

Џони Деп го глумеше Трамп во страшниот филм „Donald Trump’s The Art of the Deal: Тhe Movie“. Филмот го претставува бестселерот на Трамп од 1987 година (The Art of the Deal).

Scroll to Top