(ВИДЕО) И Доналд Трамп ја отпеа својата верзија на Деспасито

Јутјуберот Маестро Зикос на својот канал објавува видеа во кои користи кратки исечоци од говорите на познатите личности, па ги спојува во комиплација која звучи како да ги пејат познатите песни.

Овој пат на ред беше американскиот претседател Доналд Трамп кој го отпеа хитот Деспасито, се разбира на англиски. Користел и аутотуни, за да подобро се вклопи во ритамот на песната.

Слушнете како тоа звучи.

 

Scroll to Top