(Видео) Фламинго и се придружи на жена додека вежбаше јога во парк

Додека седела на простирката, на една жена и се придружило фламинго кое почнало да се врти во круг фокусирано на една точка, гледајќи во земја. Неговата „вежба“ ја насмеа оваа жена и останатите присутни. Неколку моменти жената не можеше да си дојде на себе од шок.

Видеото на Тикток го погледнале 6,9 милиони корисници. Многумина беа воодушевени што птицата ѝ се придружила на жената во активноста, а некои се пошегуваа дека таа е одличен инструктор. Иако меѓу корисниците на Тикток имаше и такви кои коментираа дека слична ситуација би ги исплашила, повеќето рекоа дека сонуваат за ваков момент и дека би уживале во друштвото на оваа егзотична птица и нејзиниот егзотичен танц.

@thepetcollective Your one friend who is always up for sunrise yoga! ✨🦩🧘 (Via – @h.b2662) #Flamingos #WildlifeTok #CuteAnimals #PetParents #AnimalLovers #Yoga ♬ original sound – The Pet Collective

Scroll to Top