(Видео) Фудбалер се врати до центарот па од половина терен тргна да шутира пенал

Фудбалер се врати до центарот па од полвина терен тргна да шутира пенал. Снимката е направена во Сенегал, но името на клубот и фудбалерот кој го изведе пеналот не се познати. Настапот му траеше речиси цела минута пред да шутира и даде гол.

Scroll to Top