(Видео) Го дочека другарот на аеродром со порака која ги насмеа сите

Видео на „Тик ток“ од маж кој го чека другарот на аеродром ги насмеа сите. Носеше натпис со порака која не се гледа често. Видеото предизвика голем број коментари и лајкови.

„Кога имаш таков пријател, не ти требаат непријатели“, коментираа некои од нив.

@clemmsck #fyp ♬ Originalton – clemmsck

Scroll to Top