(ВИДЕО) Го фати со љубовницата, а тоа што го стори „прељубничката“ го прераскажува цел свет

Во еден кинески град се случило жена да дојде дома порано и за малку да го фати на дело сопругот со љубовница. Несреќната жена дала се од себе да се скрие, па веројатно се обидела да избега низ прозор, но работите тргнале наопаку.

Не само што не успеала да се скрие од жената, туку и целиот свет успеал да ја види и сними, бидејќи љубовницата некако успеала да заврши закачена на каблите, во долна облека..

Организирана е цела акција за спасување на жената.

Scroll to Top