(ВИДЕО) Гола девојка пазари по продавници

На социјалните мрежи се појави видео во кое се гледа како една девојка целосно гола, се шета низ трговскиот центар, а малкумина забележуваат дека тоа што всушност e на неа, иако изгледа како облека, сепак, не е вистинска облека, туку  боја.

Девојката пробуваше облека, ги тестираше парфемите, додека камерата ги снимаше изненадените лица на луѓето околу неа, чудејќи се дали тоа што е на неа е облека или не .

Гледајте го видеото:

Scroll to Top