(Видео) Гола во банка за да и одобрат кредит

By

Русинката Јулија Кузмина во топлес отиде да бара да и одобрат кредите во една банка во градот Казан.

Таа рекла дека и треба кредит за да купи нов автомобил. Но ја одбиле од банка затоа што не ги исполнувала банкарските кредитни услови.

Сепак, Јулија не запрела тука. Таа почнала да се соблекува и да танцува пред шокираниот банкар, со надеж дека ќе ги поправи условите за добивање кредит.

Банкарот сепак не бил импресиониран . На видеото се гледа како станува , и го зема капутот , ја покрива и ја испраќа надвор.

Ќе ви се допадне