(Видео) Индиец добил на поклон БМВ, ама го фрлил во река оти сакал јагуар

By

Извесен Индиец бил толку разочаран што подарокот кој за роденден го добил од неговиот татко го фрлил во река.

Индиецот добил џип БВМ од татко му вреден околу 50 илјади евра ,ама тој скакал јагуар па во лутина го фрлил БМВ-то во реката.

Ќе ви се допадне