(Видео) Извлече тула и ја сруши цела зграда

Доколку постои избор за идиот на годината, ова момче сигурно би зазело некои од првите места.

Дали од досада или од уживање, главно ова момче успеа да ја сруши цела зграда. Како? Па, просто неверојатно, го оштетил носечкиот столб на вистинското место.

Во видеото на следниот линк видете колку, сепак, актерот имаше среќа затоа што можеше да ја изгуби и главата.