(ВИДЕО) ЈСП почна да нуди сарма за пензионери кои се возат со автобус?

Дали е ова некој нов начин да им се угоди на постарите граѓани не знаеме, ама овој пензионер лабаво си јаде сармички додека се вози со автобус број 57. Абе глад кога ќе те стегне, тоа е.

Scroll to Top