(Видео) Како да го заспиете бебето за помалку од 30 секунди

Усспивањето на бебињата понекогаш се чини како сериозна борба која ги исцрпува родителите. Но, еден од нив најде начин како да го смири и заспие своето плачливо дете за помалку од една минута.

Даниел Ајзенман објави видео од своето бебе, кое не сакаше да заспие и постојано плачеше. На крајот, Даниел направи звук кој го повторуваше сè додека не заспа.

Многумина од неговите пријатели и фанови го пофалија и му напишаа дека го пробале неговиот начин и дека бил ефективен.

Scroll to Top