(ВИДЕО) Какво лудило: Базен полн со туристи во Египет, а одеднаш почна да ечи „Бела циганка“

Хит од нашите простори , кој го изведува Стоја, стигна и до Египет.

Ако сте биле налетување во Египет , тогаш сте имале можност да видеите една несекојдневна глетка, базен полн со туристи , кои се опушаат а во позадина ечи „Бела циганка„

Погледнете ја атмосферата:

 

Scroll to Top