(Видео) „Ќе ми го јадеш комплетно“ ѝ рече готвачот на водителката на „Брза кујна“

By

Во вчерашната емисија на „Брза кујна“ водителката Александра Илиевска и мастер-шефот Марк де Јонг имаа недоразбирање околу боранијата, па муабетот среде емисија заврши си непристоен предлог на готвачот Марк кон водителката.  Емисијата почна со претставување на натпреварувачите и подготовката на рецептите.

Во еден момент во емисијата, која оди попладне,  Марк иритиран од односот на Александра, која му се меша во работата и му наложува што се да зготви од боранијата, ѝ рече:

„Ти многу бараш од мене. Ќе ми го јадиш комплентно, или како…?“ Александра бргу се снајде, па ја сврте работата на шега, а публиката освен што се изнасмеа, дури го охрабри готвачот со аплауз.

Ќе ви се допадне

https://aniwatch1.com/. Aniwatch Anime is another website offering audience to watch anime for free and viewers so far are quite impressed with the user-friendly interface

SK8 the Infinity (Dub)

WONDER EGG PRIORITY

Hunter x Hunter (2011)

Fairy Tail (Dub) Episode 168

anime stream Demon Slayer: Entertainment District Arc